Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se pregătesc jucătorii de la FC Viitorul pentru meciul cu ACS Poli Timişoara

ro

14 Oct, 2016 21:48 2385 Marime text
Aurelian Chiţu şi Pablo Brandan au stat astăzi de vorbă cu jurnaliştii, într-o conferinţă de presă premergătoare partidei de luni, pe care elevii lui Gheorghe Hagi o vor disputa, în deplasare, la Timişoara, din etapa a 12-a campionatului Ligii I Orange.

„Nu cred că va fi un meci simplu la Timişoara, pentru că şi meciul din Cupă a fost un meci greu, deşi nu am crezut că va fi aşa. Este foarte important pentru noi acest joc pentru că, dacă vom reuşi să luăm cele 3 puncte, ne putem distanţa puţin în clasament şi să ne îndepărtăm de zona de play-out“, crede Aurelian Chiţu.


Jucătorul mai spune că şi-ar dori ca atât el cât şi restul echipei sale să-şi păstreze motivaţia şi concentrarea de până acum, pentru că aceasta pare să fie reţeta succesului pentru fotbaliştii de la Viitorul.

„Eu cred că avem o echipă destul de bună , iar aceste victorii din ultimele meciuri ne-au unit şi mai tare. Îmi doresc din tot sufletul s-o ţinem tot aşa şi să facem o performanţă mai bună decât anul trecut“, a completat Aurelian Chiţu.


Optimist pentru partida de luni de la Timişoara este şi Pablo Brandan, care crede că ACS Poli este un adversar redutabil, iar meciul nu va fi neapărat uşor.

„La startul competiţiei ne-au surprins puţin, dar acum echipa va arăta altceva. Sunt 3 puncte foarte importante“, spune Brandan.

„Echipa (n.red. ACS Poli Timişoara) face meciuri foarte bune, au ocazii, jucătorii au experienţă şi trebuie să abordăm meciul cu multă concentrare. Este o echipă foarte tare, deşi rezultatele nu o arată“,  este de părere Pablo Brandan.  


Întâlnirea ACS Poli Timişoara - FC Viitorul este programată luni, 17 octombrie, de la ora 18:00, pe stadionul "Dan Păltinişanu".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii