Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum să împachetezi multe haine într-un loc cât mai mic (video)

ro

06 Jul, 2016 21:55 7096 Marime text
Este vară. Mulți dintre noi visăm la concediu în timpul verii. Este drept că nu toți suntem norocoși să plecam în vacanță, însă filmulețul următor este pentru ce ce au plănuită o excursie.
În primul rând avem nevoie de haine pentru orice fel de schimbare a vremii. Vei avea nevoie de atâtea perechi de încălțări în funcție de cât timp vei fii plecat, dar recomandarea noastră este că trei perechi încălțări pentru una sau două săptămâni este cât se poate de rezonabil. Mult mai important decât spațiul pe care îl ocupă este utilitatea lor. Așadar, ai grijă să nu faci drumeții pe tocuri, dar nici să îți iei câte o pereche potrivită pentru fiecare caz în parte. Cel mai bine este să porți în avion perechea cea mai voluminoasă și mai greoaie, aprovizionează-te cu ciorapi suficienți în rest – și ai salvat spațiu în bagaj.
Noi credem că să îți rulezi hainele nu este cea mai potrivită metodă de împachetat chiar dacă se spune că elimină cutele de la șifonat și ocupă mai puțin spațiu în bagaj. Urmărind filmulețul poți învăța cum să împachetezi multe haine într-un loc cât mai mic.
Nu îți cerem să iei cu tine toate ustensilele dintr-o cameră la urgențe, ci doar o mică trusă cu pastilele, unguentele și medicamentele, pe care s-ar putea să fie nevoie să le folosești. Și oricum, nimeni nu visează să aibă parte în concediu de dureri de cap, febră, indigestii sau toate trei la un loc.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii