Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecerea de 1 Mai a debutat în forţă Cum s-au distrat turiştii în prima noapte la mare

ro

01 May, 2015 12:08 1851 Marime text
Trei zile şi trei nopţi cu mici, bere şi muzică dată la maximum. Aceasta este reţeta pe care românii au adoptat-o în minivacanţa de 1 mai. Turiştii de la mare de-abia acum încep să se trezească după ce, joi noapte, au petrecut cu mult alcool: dacă în Vama Veche la putere a fost berea, în Mamaia, petrecăreţii au preferat cocktailurile pretenţionase, relatează România TV. Cei care nu au avut bani de mers la mare sau la munte merg cu prietenii la grătar.

La Vama Veche a fost nebunie, aşa cum le place petrecăreţilor, iar, în Mamaia, turiştii au dansat pe ritmuri house până dimineaţă.

În Vamă, pe plajă s-a încins o petrecere pe cinste. Focurile de tabără au fost aprinse deîndată ce s-a lăsat seara, iar băutura a curs din abundenţă.

În Mamaia a fost deschiderea oficială a cluburilor. Dansatoarele au încins atmosfera, iar ritmurile house au bubuit în boxe.

Spre dimineaţă, vremea urâtă nu i-a descurajat pe vamaioţi, întrucât în Vama Veche a fost destul de frig. Aceştia nu iau pauză între petreceri, astfel că au luat cu asalt plaja încă de la primele ore ale dimineţii pentru a se drege după distracţia de azi-noapte.

Berea şi cafeaua sunt la mare căutare, după care vor începe să petreacă din nou la concerte şi cu mult alcool. Deşi pare că Vama a fost ocupată în totalitate, încă se mai aşteaptă turişti, anunţându-se un weekend întradevăr incendiar. 



Sursa: România TV
Sursa foto: evenimente-constanta.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii