Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carnavalioane Cum s-a gândit Mazăre să organizeze Revelionul pentru constanțeni de anul acesta

ro

10 Jan, 2014 12:21 2756 Marime text
Recent întors din THAILANDA, unde a petrecut sărbătorile, primarul Radu Mazăre a afirmat într-o emisiune la Radio Sky că „de acum voi face toate Revelioanele la Constanța”, fiind convins că va scoate o sută de mii de oameni în stradă.

Mazăre a declarat că va bloca patru intersecții și va organiza revelioanele în patru cartiere cu aglomerări urbane mari, unde va amplasa scene. „Am făcut Revelionul în foarte multe locuri, în Africa de Sud, Venezuela, Thailanda, Brazilia, și-n Austria. Nicăieri lumea nu se distreaza ca aici. Am puterea să organizez un Revelion pe stradă, unde să coboare oamenii din apartament. O sa fac cu totul de o alta anvergură, nu vorbesc de Vanghelioane”, a spus Mazăre.

Revelioanele se vor numi Carnavalioane.

Vor fi amenajate mese pentru sarmale, pui, se va servi șampanie.
Și iluminatul festiv va fi mai bogat, deși edilul susține că anul acesta, în ciuda nemulțumirilor, iluminatul festiv a fost mai bogat comparativ cu sezonul de iarnă 2012-2013.
Referitor la vacanța din Thailanda, Mazăre a spus: „Am mers cu caiacul câte o oră pe zi, am mers cu bicicleta... Sport”.
Edilul a mai declarat că a avut o întâlnire cu guvernatorul Phuket-ului, afirmând că probabil acesta va veni în vară în Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • camelia 10 Jan, 2014 16:02 eu sper sa le faca la constanta...adica judetul constanta, mai precis la pa...si nu afara, inauntru'