Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum poți ajunge mai ieftin la mare

ro

31 Aug, 2012 22:57 1084 Marime text

CFR Călători oferă turiștilor care merg la mare sau la munte o serie de reduceri la bilete, în special pentru grupuri de minimum două persoane sau la călătoriile din weekend.

Hotelierii de la mare sau din stațiunile balneo-climaterice oferă până pe 15 septembrie inclusiv, facilități și gratuități la cazare, prin programele „Zile gratuite de vacanță" și „Hai la bai". În primul caz, turiștii beneficiază de una sau două zile de cazare gratis, iar hotelierii din stațiunile balneare oferă reduceri notabile. Pe lângă aceste facilități, turiștii pot obține reduceri importante și la transportul cu trenul.

Tarife scăzute cu până la 60%

„Biletul de weekend" oferit de CFR Calatori da posibilitatea pasagerilor sa aleaga in cate weekend-uri doresc pentru a calatori cu trenul, la costuri reduse cu pana la 35%, in functie de numarul calatoriilor alese intr-o luna. O alta oferta o reprezinta biletele de tren „Minigrup 2-5", adica tichete de calatorie pentru minimum doua si maximum cinci persoane, valabile in aproape toate zilele saptamanii, cu exceptia zilelor de vineri si de duminica. Reducerile in aceste cazuri ajung pana la 25 %, daca se procura cu anticipatie de cel putin o zi. O alta varianta de calatorie o reprezinta „Cartea VSD", valabila vineri, sambata si duminica. Acest bilet ofera flexibilitate la alegerea rutei, fiind valabil la fiecare sfarsit de luna, reducerile fiind de 25-60%. La calatoriile dus-intors adultii beneficiaza de o reducere suplimentara de 10%, iar copii pana la 10 ani, de 50%.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii