Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum o ”vede” celebrul caricaturist constănțean Leonte Năstase pe Laura Bretan care a făcut furori la Românii au talent

ro

10 Apr, 2016 10:51 4292 Marime text
”LAURA, o vedetă incontestabilă, un glas ce smulge lacrimile auditoriului, o prestație ce-a scos juriul din priză, o voce ce-i poate salva pe români de manele! Îi doresc numai LAURI pe toate scenele lumii!”, scrie, în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Facebook celebrul caricaturist constănțean Leonte Năstase.
 
Explicația sa este, desigur, însoțită de un portret al tinerei Laura Bretan, fata de 13 ani, care i-a uimit pe jurați, pe spectatori și telespectatori, vineri seara, la Românii au talent.
Reamintim că Laura Bretan a ridicat o sală întreagă în picioare în momentul în care a început să cânte. Fetița i-a surprins pe toți cei prezenți și cu siguranță și pe cei din fața micilor ecrane. A venit modest îmbrăcată și destul de sfioasă spunând că îi dedică piesa bunicului ei care decedase de curând, de aici și până la începerea momentului artistic nimic nu prea că o mână de om poate face să plângă o mulțime de oameni de fericire.
Juriul s-a ridicat în picioare iar la finalul momentului au urcat alături de ea pe scenă spunând că așa ceva nu au mai văzut. Vocea Laurei i-a impresionat până la lacrimi pe majoritatea oamenilor din sală începând cu cei din juriu, Mihaela Rădulescu recunoscând că a vărsat prima lacrimă în primele secunde de când fata a început să cânte. 
http://romaniiautalent.protv.ro/video/romanii-au-talent-2016-laura-bretan-interpreteaza-melodia-o-mio-babbino-caro.html
Sursa foto: Facebook/Nastase Leonte

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii