Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum explică ENEL cele două avarii produse în zona localităţii Tuzla

ro

28 Jan, 2014 12:20 2254 Marime text
Reprezentanţii ENEL susţin că în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, pe fondul conditiilor meteo nefavorabile, fiind semnalate viscol, precipitaţii abundente şi depuneri de chiciură pe componentele reţelelor, a avut loc o avarie într-o zonă recent construită din localitatea Tuzla. Aceasta a fost urmată de o altă defecţiune, pentru remedierea căreia se intervine în momentul de faţă.

„Deoarece infrasctructura de drumuri nu a fost realizată încă, iar terenul este abrupt, accesul  echipei de intervenţie în zonă a fost foarte dificil, chiar şi cu sprijinul autoriăţilor. Aseară, în jurul orei 20.00, zona a devenit accesibilă şi s-a putut  interveni pentru remediere; astfel, consumatorii au fost realimentaţi în jurul orei 22.00. În timpul nopţii, în jurul orei 3.00 o nouă avarie s-a produs în acelaşi perimetru. Echipele de intervenţie sunt în teren pentru a remedia această nouă avarie şi estimăm ca în scurt timp să se reia alimentarea cu electricitate a consumatorilor”. a declarat purătorul de cuvânt al ENEL, Johanna Scîntee.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Grigoriu Gheorghe 28 Jan, 2014 17:38 Sunt niste nesimtiti. Am stat aproape 48 de ore fara curent si implicit fara caldura(centrala)si maine cand va incepe sa adie vantul iar vom sta pe intuneric. Spun ca terenul este abrupt? Pai cum au gandit de au pus un post trafo acolo? De ce nu l-au pus in varf de munte poate se ajungea mai usor.