Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum explică Dragnea încurajarea migrației primarilor „Scena politică a fost «tulburată» de liderii politici naționali”

ro

23 Aug, 2014 18:06 2200 Marime text
Ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica ar putea fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni, a declarat astăzi la Bistrița, vicepremierul Liviu Dragnea, scrie HotNews.

El a mentionat ca scena politica a fost „tulburata" de liderii politici nationali si ca nu este vina primarilor si a consilierilor locali ca nu se mai regasesc intr-un partid sau altul, motiv pentru care i s-ar parea "nefiresc" sa se continue cu aceasta situatie, mai relatează sursa citată.

„90% dintre primarii care se gandesc sa plece deja sunt trecuti la unii sau la altii. Au probleme cu consilierii locali din localitatea respectiva, deja cetatenii au inceput sa simta asta. Cui foloseste perpetuarea acestei stari extrem de complicate si confuze? Nimanui. Eu sunt sigur ca vor fi destui primari care se vor duce la PMP, la PLR, primari care s-ar putea sa vina la PSD, sunt primari care s-ar putea sa se duca la PNL, la PDL. Este o forfota foarte mare in randul primarilor si nu este vina lor, dar trebuie sa le dam aceasta posibilitate", a mai spus Liviu Dragnea.

sursă foto: www.dw.de
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii