Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum comentează Udrea sentinţa lui Mircea Băsescu

ro

08 Jan, 2016 23:50 2195 Marime text
 
Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, astăzi, că ea este singura persoană care „nu i-a făcut rău" fostului preşedinte Traian Băsescu. Mai mult, ea a spus că Mircea Băsescu ar trebui să conteste decizia instanţei, care l-a condamnat, vineri, la patru ani de închisoare cu executare, potrivit România TV.

„Singurul nume care nu i-a facut rău fostului preşedinte este Elena Udrea. În rest fiecare, pe unde a putut, i-a făcut rău", a spus Udrea.

Totodată, ea a vorbit şi despre condamnarea fratelui fostului preşedinte, Mircea Băsescu, subliiind că decizia nu este definitivă şi a dat exemplul preşedintelui Iohannis, care a atacat decizia privind casele din Sibiu.

„Nu e o soluţie definitivă, sunt convinsă că dânsul va merge mai departe în calea de atac. Şi domnul Iohannis a mers într-o cale extraordinară de atac, nemulţumit de faptul că justiţia a constatat că a folosit un fals pentru a-şi dobândi casele. Dacă domnul Iohannis a făcut asta, sunt convinsă că şi domnul Mircea Basescu va merge să conteste decizia", a mai spus Elena Udrea.

Mircea Băsescu, fratele fostului președinte, a fost condamnat, astăzi, la patru ani de închisoare cu executare, însă decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă.

Citește și După trei amânări a venit și condamnarea lui Mircea Băsescu


Sursa: România TV
Sursa foto: hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii