Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum au fost... asfaltați niște pomi pe modelul ”la noi ca la nimeni”

ro

03 Jun, 2016 12:41 2299 Marime text
La noi ca la nimeni. Vă sună cunoscut, nu-i așa? Adevărul că de multe ori avem senzația că anumite situații ieșite din comun se întâmplă doar la români. Evident că este o exagerare, dar, fie vorba între noi, parcă prea se întâmplă toate în România.

La noi gropile nu lipsesc, asfaltul turnat în jurul stâlpilor din mijlocul drumului la fel, pomi crescuţi în asfaltul care ba este, ba lipseşte cu desăvârşire, gările ce constituie un motiv de stres şi de nervi, deoarece peroanele fiind pline de călători indignaţi de întârzierile de zeci sau chiar sute de minute, birocraţia care ne îngroapă şi arborii îngropaţi în asfaltul trotuarelor de la noi sau gropile cu boscheți în ele pentru avertizarea șoferilor.
 
Vă prezentăm o mostră de „aşa nu” care se încadrează în lista de mai sus. Nu este în Constanţa, slavă Domnului, ci în sectorul 3 din Bucureşti. Este vorba de pomi... asfaltați pe trotuar. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 03 Jun, 2016 13:30 Ar fi fost 3 opțiuni : 1.-sa nu se facă trotuar;2-copacii sa fie tăiați ;3-copacii sa fie păstrați. După cum se observa din fotografie s-a optat pentru păstrarea copacilor și practicarea unor locașuri pentru a putea primi apa.Deci ,nu au fost "asfaltați " !