Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată Vilă de aproape două milioane de euro, din Constanţa, ce se vinde prin proprietatiperfecte.ro

ro

11 May, 2014 05:47 2804 Marime text
Potrivit anunţului postat pe portalul Grup Proprietati Perfecte-Imobiliare Constanţa, vila se află la doi paşi de bulevardul  Mamaia, la cinci sute de metri de intrarea în staţiunea Mamaia şi la trei minute de centrul oraşului. Vila prezentată, în exclusivitate, de pagiuna de internet de mai sus, este una somptuoasă, proiect 2005, D+P+3E, arhitectură unicat, pereţi cortină de sticla pe trei laturi si lift interior.
Compartimentare:
Este situată pe un teren cu o suprafaţă de 510 mp., având deschidere de 20 m.
- Lift interior
- Demisol: 160 mp, cramă amenajată, bucătărie, spălător, grup sanitar, anexe, zona de depozitare rece.
- Parter - 110 mp, trei 3 camere cu living, cu balcoane, zona open fiind amenjată peisagistic cu palmieri şi plante exotice. Lumina din baie este naturală prin pereţi cortină de sticlă dând naştere la un spectacol de culoare şi lumină.
- Etaj 1 - Trei camere, cu 3 grupuri sanitare, balcoane, cameră de zi de 67 mp., cu mobilier din lemn masiv şi piele naturală, climatizare, grupuri sanitare amenajate modern, zonă de relaxare, dining room, parchet din lemn masiv
- Etaj 2 - 150 mp, două dormitoare matrimoniale, camera pentru jacuzzi, 3 grupuri sanitare, dinning room amenajata cu mobilier din lemn masiv de stejar, cu lumină calda şi uşi din lemn masiv.
- Etaj 3- 110 mp, piscină acoperită, terasă de 35 mp cu vedere spre zona urbană a oraşului, saună, bar, luminator - zona amenajată peisagistic.
Vanzare: 1.800.000 €.
Mai multe imagini pe portalul amintit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii