Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată pe timp de noapte piesele de mobilier urban de pe bulevardul Tomis din Constanţa. Reuşesc să atragă privirile trecătorilor

ro

08 Nov, 2017 07:49 5533 Marime text
În luna iunie a acestui an, Primăria Constanţa a semnat un contract privind achiziţia şi montarea de mobilier urban pe bulevardul Tomis din municipiu cu SC Metalgan Company SRL. Valoarea contractului pentru achiziţia de mobilier urban este de 123.350 de lei fără TVA, în conformitate cu oferta financiară.
 
Potrivit contractului au fost achiziţionate şi montate mai multe piese de mobilier urban: coşuri gunoi model metalic şi scrumieră - 50 de bucăţi; bancă cu led 1M - cinci bucăţi; bancă cu led 2M - cinci bucăţi; jardinieră 2M - cinci bucăţi; jardinieră 1,5 M - cinci bucăţi; bancă şezut de lemn cu spătar - 50 de bucăţi.
 
O parte dintre aceste piese de mobilier urban sunt amplasate pe bulevardul Tomis din Constanţa, chiar în faţa Palatului Administrativ. 

Pe timp de noapte aceste piese de mobilier reuşesc să atragă privirile trecătorilor, mai ales că sunt iluminate şi dau un aspect aparte zonei în care sunt amplasate. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: 

A început montarea noului mobilier urban pe bulevardul Tomis din Constanţa. Iată cum arată! (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mimi Oprea 08 Nov, 2017 22:12 Da' numai în jurul primăriei trebuie făcut curat,pavat ,iluminat, coșuri de gunoi, în restul orașului nu? Nu găsești un coș de gunoi in zona Casa de cultură, INEL ll ,etc mai vedeți și alte zone a orașului !!!