Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
04:52 18 11 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Cum arată pe timp de noapte piesele de mobilier urban de pe bulevardul Tomis din Constanţa. Reuşesc să atragă privirile trecătorilor

ro

08 Nov, 2017 07:49 2590 Marime text
În luna iunie a acestui an, Primăria Constanţa a semnat un contract privind achiziţia şi montarea de mobilier urban pe bulevardul Tomis din municipiu cu SC Metalgan Company SRL. Valoarea contractului pentru achiziţia de mobilier urban este de 123.350 de lei fără TVA, în conformitate cu oferta financiară.
 
Potrivit contractului au fost achiziţionate şi montate mai multe piese de mobilier urban: coşuri gunoi model metalic şi scrumieră - 50 de bucăţi; bancă cu led 1M - cinci bucăţi; bancă cu led 2M - cinci bucăţi; jardinieră 2M - cinci bucăţi; jardinieră 1,5 M - cinci bucăţi; bancă şezut de lemn cu spătar - 50 de bucăţi.
 
O parte dintre aceste piese de mobilier urban sunt amplasate pe bulevardul Tomis din Constanţa, chiar în faţa Palatului Administrativ. 

Pe timp de noapte aceste piese de mobilier reuşesc să atragă privirile trecătorilor, mai ales că sunt iluminate şi dau un aspect aparte zonei în care sunt amplasate. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: 

A început montarea noului mobilier urban pe bulevardul Tomis din Constanţa. Iată cum arată! (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii