Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum afli ce aplicaţii solicită cel mai mult bateria telefonului

ro

26 Jul, 2015 21:34 1672 Marime text
 
Dacă ești curios să afli care aplicații consumă cel mai repede bateria și prea mult Internet pe Android și iOS, răspunsul este destul de simplu. Totuși, nu toți utilizatorii știu sau nu s-au preocupat să afle până acum. Pașii pentru a afla ce anume consumă prea multă baterie și prea multe date sunt similar și pe Windows Phone, dacă ai un astfel de telefon. După ce anul trecut AVG ne informa despre aplicațiile care consumă prea mult spațiu și prea multă baterie, este timpul ca pe noul tău telefon să ții tu sub control astfel de programe. 
 
Dacă tot ajungi să vezi cât Internet consumi pe Android, poți și seta o limită care, odată atinsă, va duce la oprirea Internetului din abonament. Astfel, nici nu mai depășești pachetul tău de date, nici nu mai stai atât de mult pe Facebook. Îți rămâne însă conexiunea prin WiFi, iar partea bună este multitudinea de hotspot-uri disponibile prin oraș.
 
Ultimele versiuni de Android și iOS au opțiuni foarte bune pentru a afla, fără nevoia unor aplicații terțe, cine consumă cel mai mult pe telefon. Ca să afli ce aplicații consumă prea multă baterie pe Android poți, pe Lollipop, să deschizi meniul de notificări și comenzi rapide și să apeși pe pictograma bateriei. Altfel, te duci “clasic” în meniu până la Battery (sau baterie, în funcție de limba telefonului) și vezi precis cât de repede ți se va descărca telefonul, în ritmul actual de folosire, ce consumatori mari ai, cât de mult consumi cu conexiunea GSM și alte astfel de detalii,
 
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii