Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a tranşat instanţa presupusa corupţie de la Eforie Trei arestaţi, doi eliberaţi, excepţii de nulitate şi interdicţii

ro

04 Jul, 2012 13:26 1344 Marime text

Marius Pavalachi, inspector în cadrul Primăriei Eforie şi şef al Serviciului Control, Dan Bogdan, Constantin Custură, Ionuţ Iulian Smoc şi Cornel Vaşedi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupţie, au fost prezentaţi, ieri, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Ieri seară, magistraţii au decis arestarea a trei dintre cei cinci bărbaţi.

 

Admite în parte propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Pavalachi Marius, Dan Bogdan, Vaşadi Cornel. pe o durată de 29 de zile , de la data de 3 iulie 2012 şi până la data de 31 iulie 2012. (...) Respinge ca nefondată propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, privind pe inculpaţii Custură Constantin şi Smoc Iulian Ionuţ. (...) Dispune luarea faţă de inculpatul Custură Costantin a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respective oraşul Eforie Nord, jud. Constanţa, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile cu începere de la data de 3 iulie 2012 şi până la data de 1 august 2012. Dispune luarea faţă de inculpatul Smoc Iulian-Ionuţ a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile cu începere de la data de 3 iulie 2012 şi până la data de 1 august 2012. Respinge ca nefondată cererea inculpatului Dan Bogdan privind luarea faţă de acesta a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea. Respinge ca nefondate excepţiile nulităţii absolute raportată la pretinsa inexistenţa a ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţi cu consecinţa încălcării dreptului la apărare; încălcarea dispoziţiilor art. 22 din Legea 78/2000; nelegala competenţă a parchetului invocată de inculpatul Smoc Iulian-Ionuţ; încălcarea dreptului la apărare invocată distinct de inculpatul Vaşadi Cornel. Cu recurs în termen de 24 de ore de la pronuntare pentru părtile prezente si de la comunicare pentru părtile lipsă.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii