Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a fost snopit în bătaie cameramanul de la Eforie TV (VIDEO)

ro

04 Nov, 2012 20:49 2539 Marime text
Operatorul Iulian Eftimie, angajat al postului Eforie TV, a fost lovit, joi, în faţa redacţiei, de trei comercianţi, care desfăşoară activităţi lângă sediul televiziunii din localitatea Eforie Nord.

Bărbatul a intervenit pentru a aplana un conflict apărut între ei şi colega sa, Manuela Moldoveanu. Se pare că bărbaţii făceau glume misogine pe seama femeii, pentru că ar fi parcat prea încet şi ar fi blocat trecerea dubei în care se aflau.

Indivizii ar fi încercat să-l lovească cu maşina pe operator şi pe un alt coleg de-al său, ca apoi să dispară. Cei cinci comercianţi s-au întors la scurt timp şi, pe motiv că erau filmaţi, l-au asaltat pe cameraman, l-au înjurat, l-au lovit cu pumnii şi picioarele în faţă şi l-au doborât la pământ. La impactul cu solul, camera de filmat s-a oprit, dar a continuat să înregistreze sunetul.

Injuriile la adresa jurnaliştilor au continuat şi în prezenţa echipajului de poliţie sosit la faţa locului.

Agresorii sunt cercetaţi penal pentru lovire şi alte violenţe şi îşi neagă faptela, în ciuda unei înregistrări de pe o altă cameră de filmat, aflată în apropiere.

Cei doi jurnalişti, Iulian Eftimie şi Manuela Moldoveanu au declarat pentru ActiveWatch că au depus plângere penală împotriva agresorilor şi că intenţionează să-i acţioneze pe aceştia în instanţă. „Suntem încă în stare de şoc, ne uităm în fiecare seară să nu fie vreo maşină suspectă parcată în faţa redacţiei. Luni vreau să merg şi la psiholog", a spus cameramanul.

 

Sursa video: Antena 1

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii