Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a fost remediat un potenţial pericol pentru copiii și cetățenii din Constanța

ro

07 Mar, 2016 21:31 2328 Marime text
 
La începutul lunii februarie, un cetățean din Constanța, îngrijorat de faptul că oamenii sunt în pericol, ne-a transmis că în intersecția din zona ICIL se află un panou electric din care ies fire neizolate și siguranțe.
 
la finalul săptămânii trecute, am revenit cu un articol în care am precizat că situația a rămas neschimbată, panoul electric aflându-se în imediata apropiere a Școlii 24 din Constanța, lucru care este un pericol nu doar pentru copii, ci și pentru restul cetățenilor ce tranzitează zona. Vă spuneam atunci că rezolvarea problemei ar putea să nu stea în mâinile reprezentanților ENEL, stâlpul putând fi chiar în posesia administrației locale.  
 
În acest context, vă prezentăm declaraţia reprezentanţilor Enel Distribuţie Dobrogea, transmisă cotidianului ZIUA de Constanţa, în urma unei solicitări, cu privire la cutia de distribuţie căreia i-a fost luat capacul din intersecţia ICIL.
 
„Cutia de distribuţie amplasată pe stâlpul de iluminat public din intersecţia bulevardelor Lăpuşneanu cu I.C. Brătianu din Constanţa a fost securizată astăzi prin montarea unui capac. Utilitatea acestei cutii de distribuţie este de a asigura alimentarea iluminatului public pe perioada nopţii, în cursul zilei nefiind sub tensiune. În zilele următoare se va înlocui întreg echipamentul”, este punctul de vedere complet.

Citeşte şi Pericol pentru copiii și cetățenii din Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii