Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a amânat Ministerul Justiţiei extrădarea lui Nicuşor Constantinescu

ro

27 Aug, 2014 12:43 2256 Marime text
De aproape o lună au avut nevoie autoritățile române pentru a emite mandatul de arestare emis pe numele lui Nicușor Constantinescu, transmite B1 Tv. 

Pe 24 iulie Inspectoratul General de Poliție a cerut interpol urmărirea internațională a baronului de Constanța, iar confirmarea potrivit căreia şeful suspendat al CJC este căutat a venit pe 1 august.

Mai apoi, Poliția Română a informat Ministerul Justiției.

Responsabilii din minister au înapoiat notificarea Tribunalului București, pe motiv ca aceasta nu ar întocmită cum trebuie, relatează B1 Tv.
Emiterea unui nou răspuns și completarea actelor cu solicitarea de extrădare a durat mai bine de 2 saptămâni, aşa că solicitarea a ajuns la autoritățile americane abia pe 18 august.

În tot acest timp, baronul de Constanța s-a plimbat liniștit prin America fiind văzut recent în timp ce fuma la o terasă din New York.

Nici după ce autoritățile de la București au emis actele, Nicușor nu a părut să aibă bătăi de cap. Ieri, au apărut în presă imagini cu şeful CJC la cumpărături într-un magazin din Long Island City.

Imaginele au fost trimise B1 TV de către un telespectator care l-a fotografiat pe Nicuşor Constantinescu. Deşi susţjne că starea de sănătate nu-i permite să revină în ţară, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa a fost văzut în timp ce împingea un cărucior plin cu alimente şi totodată a fost surprins în timp ce ridica un pepene de 5-6 kilograme fără nici un efort, potrivit B1 Tv.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii