Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explicaţia RA-APPS Cum a ajuns Traian Băsescu să se mute la Scroviştea

ro

30 Mar, 2015 22:21 1435 Marime text
Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat pe Facebook că s-a mutat provizoriu la Scroviştea, într-o casă a RA-APPS, până ce o locuinţa repartizată de Regie, în strada Gogol, va fi renovată. Directorul RAAPPS, Georgian Surdu, a declarat, astăzi, la Antena 3, că mutarea fostului preşedinte Traian Băsescu într-o vilă a domeniului de la Scroviştea nu are legătură cu Guvernul, ci a avut loc la propunerea RAAPPS, „în urma altor propuneri, respinse de domnul Băsescu şi de SPP".


Directorul RAAPPS a declarat că „la Scroviştea nu există niciun palat, ci patru vile, fiecare având între 250 şi 500 de metri pătraţi". "Domnului Băsescu i-a fost atribuit un apartament la parterul uneia dintre vile", a subliniat Georgian Surdu.

„La Scroviştea nu există niciun Palat Scroviştea. Imaginile care s-au difuzat la televizor sunt de acum 50 de ani. În Scroviştea avem patru vile, fiecare are între 250 şi 500 de metri pătraţi.

Apartamentul atribuit preşedintelui Băsescu este la parterul uneia dintre vile. A fost o soluţie care trebuia acceptată şi de către preşedintele Traian Băsescu şi de către SPP. Propunerea pentru locuinţa provizorie a lui Traian Băsescu, de la Scroviştea, este făcută de RA-APPS, în urma unor altor propuneri respinse de SPP şi de domnul Băsescu. SPP invocă întotdeauna că are nevoie de elemente speciale de monitorizare", a declarat directorul RA-APPS, Georgian Surdu, citat de România TV.

Acesta a precizat că propunerea celor de la RA-APPS, aceea ca Traian Băsescu să ocupe locuinţa de la Scroviştea, a fost făcută în urmă cu 10 zile.


Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii