Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cultură „outdoor” de cannabis, trei bărbați arestați preventiv

ro

14 Sep, 2016 08:44 1973 Marime text
Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpaților Nicolaie Nelu Bledea și Claudiu Daniel Chiorean, și arestul la domiciliu față de inculpatul Ovidiu Lucian Șerbănescu, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat şi  cultivare fără drept de droguri de risc.
 
În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii aprilie, cei trei bărbați au inițiat și constituit un grup infracțional organizat în scopul cultivării, fără drept, de droguri de risc (plante de cannabis).
 
S-a reţinut că bărbații au înființat o cultură „outdoor", adică cultură de exterior de cannabis, pe o parcelă împădurită, aparținând mamei lui Claudiu Daniel Chiorean, în locul numit „Lautori”, de pe raza comunei Bixad.
 
Cu ocazia cercetării la fața locului, în data de 7 septembrie, au fost identificate un număr de 52 de plante de cannabis cu înălțimea cuprinsă între unul și doi metri. Cultura de cannabis era supravegheată de către  membrii grupului, aceștia îngrijind plantele, în scopul dezvoltării pentru recoltarea drogurilor de risc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii