Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cui aparținea ferma din Dorobanţu, unde o murit o persoană

ro

25 Apr, 2015 18:21 3059 Marime text
Potrivit unor surse, ferma din localitatea constănţeană Dorobanţu, unde în această dimineață s-a produs o explozie la centrala termică, aparține vărului Simonei Halep, Nicia Arghir, cel care s-a spânzurat pe 9 martie 2015 din cauza unor presupuse datoriile pe care le avea la cămătari.

Deflagraţia a avut loc la puţin timp după ora 8.00.  Persoana care se ocupa de administrarea fermei a venit să verifice utilajele. Nu se ştie exact cauza deflagraţiei, dar femeia de 45 de ani a fost prinsă sub un boiler şi a decedat. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii cercetează acum circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Potrivit Registrului Comerțui, societatea pe care funcționa ferma de lapte se numește Nicosti Prod SRL. Înființată în anul 2010, societatea are sediul social în municippiul Constanța, strada Alexandru cel Bun. Firma are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic și administrator al societății este Arghir Nicia, născut pe 6.03.1986, în Babadag. Activitatea principală a societății constă în „Fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor“.                                                                                                                                                         
Mai multe citeste aici:  UPDATE. Ferma aparținea vărului Simonei Halep: Poliția și Inspecția Muncii lucrează la un dosar penal, după explozia de la Dorobanțu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii