Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ocazia Zilei Naționale a României Simpozion la Mangalia

ro

25 Nov, 2014 12:18 1557 Marime text
Asociația de Balcanistică și Slavistică din România, Colegiul Economic Mangalia, Complexul Cultural „Callatis” Mangalia și Școala Gimnazială Nr. 3 Mangalia, organizează joi, începând cu ora 16.00, la Centrul de Documentare și Informare al Colegiului Economic, simpozionul „1 Decembrie – Marea Unire a Românilor”.
 
Simpozionul a fost pregătit de cercetător știinţific dr. Sorin Marcel Colesniuc, șeful Muzeului „Callatis” din cadrul Complexului Cultural din Mangalia și vicepreședinte al Asociației de Balcanistică și Slavistică din România, în colaborare cu profesor documentarist Ibolya Negoiță de la Colegiul Economic Mangalia și echipa pedagogică a Centrului de Documentare și Informare al Colegiului Economic, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

La activitate vor mai fi prezenți: directorul instituției - prof. Simona Ciobănel, prof. Anișoara Teodorescu și prof. Nelida Ismail, precum și ceilalți profesori din echipa pedagogică a Centrului de Documentare și Informare al Colegiului Economic, care s-au implicat în buna desfășurare a manifestării cultural-științifice.
 
1 Decembrie, Ziua Națională a României, reprezintă data la care, în anul 1918, a avut loc, la Alba Iulia, Marea Unire a românilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii