Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cu lacrimi şi păreri de rău, Georgiana Voineagu este înmormântată la această oră (galerie foto)

ro

27 Jun, 2016 13:20 3236 Marime text
Jurnalista şi şefa Biroului de Presă al Universităţii „Ovidius“, Georgiana Voineagu, este înmormântată la această oră, la Cimitirul Central. Familia, rudele, prietenii, cunoscuţii, colegii de breaslă şi conducerea Universităţii „Ovidius“ din Constanţa o conduc pe ultimul drum, fiecare cu amintirile lui legate de cea care a fost Georgiana Voineagu. Aşa cum este firesc în astfel de situaţii, în urma ei rămân regretele, lacrimile, frustrările că un om atât de tânăr şi deschis la suflet a plecat prea repede. Avea 38 de ani, iar în septembrie urma să facă 39. Nu a mai apucat. Cei doi copii vor resimţi cel mai mult lipsa ei. Noi, ceilalţi, doar ne rugăm pentru ea, aşa cum fac toţi creştinii.

Voineagu şi-a dedicat întreaga viaţă comunicării. A fost jurnalist, şefa Biroului de Presă al Universităţii „Ovidius“, mamă prieten, cunoştinţă, OM.

Zeci de oameni s-au adunat la capela unde este depusă Georgiana, printre care se găsesc jurnalişti, colegi, prieteni, curiosi. Şi IPS Teodosie va oficia slujba ce se ţine la Biserica Sf. Cuvioasa Paraschiva. 

UPDATE, ora 14.32:


Slujba în biserică s-a încheiat. Georgiana Voineagu este scoasă acum şi dusă spre cimitir. Atmosfera este apăsătoare. Tristeţea este la ea acasă.

Citeşte şi Georgiana Voineagu a murit! Avea doar 39 de ani. A fost jurnalist, șefa Biroului de presă de la "Ovidius" şi mamă a doi copii frumoşi

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii