Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oprea „Cu Iohannis am avut doar întâlniri instituționale”

ro

14 Jun, 2015 15:09 1516 Marime text
 
Președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, astăzi, la PRO TV, că a avut doar „întâlniri instituționale" cu președintele Klaus Iohannis și a dezvăluit că singurele discuții despre o altă majoritate parlamentară și o implicare a sa într-un viitor guvern au fost purtate cu liderii PNL Vasile Blaga, Alina Gorghiu și Marian Petrache.

„(...) Acest proiect al nostru, politic, UNPR, are în pilonii respectivi faptul că sprijinim președintele României, indiferent cum îl cheamă, acum îl cheamă domnul Klaus Iohannis. (...) Nu am avut cu dânsul decât întâlniri instituționale. Uitați ce s-a întâmplat: m-a sunat domnul Mihalache, care este șeful Cancelariei (prezidențiale — n.r.), am fost coleg cu el înainte să plec din PSD, și el a plecat din PSD, și m-a rugat să vin cu un sfert de oră mai devreme ( la Cotroceni — n.r.).

M-am dus la el în birou, am băut cu el o cafea, am avut o discuție particulară. Când am coborât împreună, la fără două minute, era presa și m-au văzut, coboram scările cu domnul Mihalache, și au făcut tot felul de scenarii. Nu, cu domnul președinte m-am văzut ultima oară când am discutat alături de colegii din coaliție problema strategiei de securitate națională, care e o strategie bună, am fost imediat de acord cu ea ", a declarat președintele UNPR, întrebat ce a discutat cu președintele Klaus Iohannis înaintea ultimelor consultări ale șefului statului cu partidele parlamentare de la Cotroceni.

Întrebat dacă nu a vorbit despre o nouă majoritate parlamentară, Oprea a răspuns: „Nu, nu".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii