Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu Adrian Scrădeanu Istrate asociat, SC Aviation Services CND - SRL, dizolvată şi radiată din Registrul Comerţului

ro

09 Jan, 2016 08:14 2375 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor Aviation Services CND - SRL, prin care respectiva societate comercială a fost dizolvată şi radiată din Registrul Comerţului, din pricina nerealizării obiectului de activitate conform art. 235 alin. 1 din Legea nr. 31/1990, republicată.

 În Adunarea Generală a Asociaţialor au fost întruniţi Michail Hristov Dantchev, în calitate de reprezentant al Aviation Services Holding Eood, persoană juridică bulgară, având sediul social în Bulgaria, prin împuternicit Adrian Scrădeanu Istrate, şi Adrian Scrădeanu Istrate (asociaţi ai Aviation Services CND - SRL). Hotărârea a fost luată în unanimitate.

Asociaţii au declarat pe propria răspundere că societatea nu are datorii faţă de statul român sau faţă de alte persoane juridice şi fizice şi că nu deţine active de repartizat.    

Adrian Istrate Scrădeanu a fondat, în martie 2014, alături de Aviation Services Holding EOOD, societate cu răspundere limitată cu sediul în Bulgaria, Aviation Services CND SRL, care a fost înregistrată cu sediul în localitatea constănţeană Mihail Kogălniceanu, ea funcționând în incinta Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu“. Societatea nou înființată avea ca domeniu principal de activitate transporturi aeriene de marfă și transporturi spațiale. Numele lui Scrădeanu Istrate mai apare în DTS Logistic Services SRL, Framro Outdoor SRL şi Orient Cargo Control SRL. Totodată, Adrian Scrădeanu Istrate este patronul clubului de rugby Tomitanii Constanţa, care deţine mai multe titluri de campioană naţională de juniori.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii