Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Craiova – Viitorul, scor final 2-1

ro

29 Oct, 2014 21:00 2066 Marime text

Viitorul a pierdut meciul din această seară cu CSU Craiova.Meciul a fost disputat în optimile de finală ale Cupei României. După ce oltenii au deschis scorul prin Băluţă, în minutul 54, elevii lui Gheorghe Hagi au egalat în prelungiri prin Ţîru. Al doilea gol pentru CSU Craiova a fost însctris de Mateiu în minutul 112, cu un şut din întoarcere de la 5 metri de poartă.

Partida nu a fost lipsit de incidente, în minutul 97 al meciului din Bănie, Alin Şeroni a intrat prin alunecare direct pe tibia lui Bancu, care a fost prins cu piciorul pe pămînt. Bancu a fost transportat de urgenţă la spital, fiind suspect de fractură de tibie şi peroneu.

Viitorul Constanța a început meciul cuechipa formată din  Balauru – Puţanu, Pană, Ţîru, Marin - Markus, Daminuţă - Nikolov, Seroni, Neacşa – Cîrstocea. Rezerve au fost Arpad, Coman, I. Hagi, Perju, Cioablă, Hodorogea, Vina. Pe baca tehnică s-a aflat antrenorul Gheorghe Hagi.

CSU Craiova a intrat în teren cu Bălgrădean – Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu -  Bancu, Brandan - Mateiu, Băluţă, Ferfelea – Curelea. Rezerve: Straton, Avrămia, Tîrnăcop, Pleşan, Nuno Rocha, Bawab, Cîrstea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii