Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM București s-a calificat în finala Cupei Challenge la volei feminin

ro

13 Mar, 2016 20:22 1340 Marime text
 
În această seară CSM București s-a calificat în finala Cupei Challenge la volei feminin. Acest lucru s-a întâmplat după ce româncele au învins echipa turcă Bursa BBSK, deținătoarea trofeului, cu scorul de 3-0 (25-22, 25-14, 25-14).
 
Meciul a avut loc în Sala Elite & Performance din București, în manșa secundă a semifinalelor. Astfeș, datărită acestei victorii, CSM a reușit cea mai importantă performanță a voleiului feminin românesc prin această calificare.
 
În prima manșă, CSMB s-a impus la Bursa cu scorul de 3-1. Echipa antrenată de italianul Francois Salvagni a avut nevoie de doar 73 de minute pentru a obține victoria, deși calificarea în ultimul act era asigurată după 44 de minute, înaintea ultimului set. Bursa a dominat prima parte a setului inaugural, dar CSMB a revenit și s-a impus cu 25-22, pentru ca următoarele două seturi să fie mai mult o formalitate, potrivit agerpres.ro.
 
În finală, CSM Buburești va întâlni o altă reprezentantă a Turciei, Trabzon Idman Ocagi, care a dispus de formația rusă Zarecie Odințovo cu 3-2 (deplasare) și 3-0 (acasă). Prima manșă a finalei va avea loc la București, pe 30 martie, iar returul e programat în Turcia, pe 3 aprilie.


Sursa foto: puterea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii