Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cruduţa, Traşcă şi Pamfile, fosta febleţe a lui Radu Mazăre, audiate într-un dosar de proxenetism

ro

05 Feb, 2015 15:10 3819 Marime text
Simona Traşcă, Daniela Crudu şi Mădălina pamfile, fostă apropiată a lui Radu Mazăre au fost luate cu mandat şi duse la audieri într-un dosar de proxenetism. Cele două vedete au ajuns azi la secţia 19 de Poliţie.
 
Simona Traşcă şi Daniela Crudu au fost duse cu duba la Secţia 19 pentru a da declaraţii într-un dosar de proxenetism. Vedetele sunt audiate în calitate de martori într-un dosar în care se fac investigaţii de prostituţie şi proxenetism. Pe lângă ele au fost aduşi şi câţiva bărbaţi care sunt acuzaţi de proxenetism.
 
Dosarul este instrumentat de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Sectorul 5 împreună cu un procuror de la Parchetul Sectorului 5. Potrivit România TV, autorităţile nu au oferit alte detalii.
 
Daniela Crudu a mai fost implicată într-un scandal sexual în 2011. Atunci, Leo de la Strehaia spunea că i-a dat asistentei bani contra unor servicii sexuale. El spunea că i-a dat brunetei 10.000 de euro pentru o noapte de sex.

Surse judiciare precizează că printre clienți se numără Puiu Popoviciu, Ioan Neculaie, Irinel Columbeanu, Horia Simu, dar și fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin.
 
Tarifele plecau de la 1.000 de euro, iar ”domnii generoși” suportau și cheltuielile excursiilor în străinătate sau le ofereau cadouri prostituatelor de lux.
 
Contactați de Libertatea Irinel Columbeanu și Puiu Popoviciu au negat orice implicare în dosar.
 
 
 

Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii