Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Croatul Ivan Zvonimir Cicak a rămas în chiloţi la un eveniment important (video)

ro

08 Dec, 2015 23:16 2045 Marime text
 
Situație extrem de stânjenitoare pentru preşedintele filialei din Croaţia a Comitetului Helsinki, Ivan Zvonimir Cicak. În timpul unei ceremonii de primire a unei diplome din partea şefei statului, Kolinda Grabar Kitarovic, acesta s-a trezit cu pantalonii căzuţi!
 
Ivan Zvonimir Cicak, în vârstă de 68 de ani, era prea concentrat în a-şi arăta diploma în faţa presei, alături de preşedinta Kolinda Grabar Kitarovic, pentru a mai avea reflexul de a reacţiona şi de a opri căderea pantalonilor, comentează AFP.
 
Într-o serie de imagini difuzate de televiziunea naţională, Cicak apare extrem de surprins şi stânjenit de situaţie. Șefa statului croat a aruncat o privire scurtă spre Cicak și a zâmbit. Apoi, cele 12 persoane - consilieri prezidenţiali şi invitaţi - din spatele preşedintei şi a şefului Comitetului Helsinki, organizaţie de apărare a drepturilor omului, au început să râdă, potrivit Agerpres.
 
Cicak şi colegii săi din Comitetul Helsinki au fost decoraţi de şefa statului pentru activitatea lor, cu două zile înainte de ziua mondială a drepturilor omului, celebrată la 10 decembrie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii