Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristina Neagu-„Este o mare performanță pentru handbalul românesc”

ro

20 Dec, 2015 19:22 1220 Marime text
 
Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a echipei feminine de handbal a României, a declarat astăzi după meciul în care tricolorele au învins Polonia în finala mică, de la Herning, că echipa națională a cucerit meritat medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.
 
„Am câștigat Liga Campionilor în vară (cu Buducnost Podgorica, n. red.) și m-am simțit extraordinar. Este o mare performanță pentru handbalul românesc, după zece ani vine o nouă medalie la un Campionat Mondial, chiar dacă e de bronz și nu e de argint, cum a fost acum zece ani. Dacă ne gândim cum am plecat la acest Mondial, câte șanse ne dădeam ... cel mai important pentru noi era să obținem un loc bun în vederea Jocurilor Olimpice. Am ajuns să jucăm pentru medalie și am câștigat o medalie extrem de meritată, după un joc foarte bun prestat, în care am condus din primul până în ultimul minut și nu am dat nicio șansă Poloniei”, a declarat Cristina Neagu la Dolce Sport.
 
„Vreau încă o dată să spun cât sunt de mândră și de fericită să joc cu aceste fete, să am acești antrenori, acest staff, dl Cheregi, care se ocupă cu filmatul, masorii, doctorii care au avut grijă de noi, toți care au făcut parte din staff la acest Mondial, sunt extrem de fericită și mândră că am putut să lucrez cu ei. Le mulțumesc din suflet, le mulțumesc oamenilor care au fost astăzi în tribună, oamenilor care ne susține din fața televizoarelor și oamenilor care ne susțin întotdeauna, indiferent de rezultat”, a continuat golghetera din România.
 
Vă reamintim, că în această seară naționala feminină de handbal a României a cucerit medaliile de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, la Herning, după ce a învins Polonia cu scorul de 31-22. 


Sursa foto: prosport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii