Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Deliorga a pierdut postul Lista magistraţilor care compun viitorul CSM

ro

02 Nov, 2010 05:05 3242 Marime text

cristian_deliorga_05.jpg Intreaga magistratura a stat ca pe jar intreaga zi de luni, mai intai pentru exprimarea votului, iar apoi pentru a astepta cu sufletul la gura rezultatele. Singura zona unde nu s-a putut decide deocamdata un castigator este cea a reprezentantilor judecatorilor de la judecatorii - doua locuri - din cauza faptului ca votul de la Bucuresti s-a amanat, dupa ce in anumite judecatorii de sector (care au avut candidati eliminati in primul tur) s-a dorit de catre anumiti factori de influenta ca nimeni sa nu se prezinte la vot. O atitudine fundamental gresita, intrucat o mare parte a magistraturii isi pune sperantele in viitorul CSM. Prezentam in continuare lista castigatorilor care, credem noi, pot sa se considere deja membri ai viitorului CSM. Precizam ca lista rezultatelor nu e oficiala.

INSTANTE

Inalta Curte de Casatie si Justitie

Au fost alesi judecatorii Lidia Barbulescu (69 voturi) si Mircea Aron (62 voturi).

Curti de Apel

Victoria apartine judecatorilor:

Dan Lupascu, membru al CSM - 461 voturi;

Alexandru Serban, presedintele CA Brasov - 383 voturi;

Horatius Dumbrava, presedintele CA Tg Mures - 313 voturi;

Tribunale

Judecatorul Adrian Toni Neascu, presedintele Tribunalului Vrancea a reusit sa-si invinga la vot principalii contracandidatii Mona Lisa Neagoe, presedinta Tribunalului Bucuresti si Gabriela Baltag, de la Tribunalul Neamt.

Judecatorii

Nu s-a decis inca! Dar se prefigureaza victoria detasata a judecatorilor Marius Tudose si Cristi Danilet, insa rezultatul final va fi dat abia vineri 5 noiembrie 2010, deoarece la instantele din Capitala nu s-a intrunit cvorumul necesar si votul va fi repetat. O rasturnare de situatie nu pare insa posibila!

PARCHETE

Parchete de Curti de Apel

Procurorul George Balan, de la PCA Bucuresti, si-a spulberat cei sase contracandidati;

Parchete de Tribunale

A castigat procurorul Oana Schmidt Haineala, de la PT Brasov, cu 155 voturi, in fata lui Cristian Deliorga (membru al CSM) care a luat 149 voturi. Numararea voturilor a dat mari emotii principalilor candidati.

Parchete de Judecatorii

Procurorul Dan Chiujdea, membru al CSM, a castigat cu 626 voturi in fata Cristinei Cardasol, de la Zarnesti (333 voturi).

Sursa: Lumea justitiei.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mai e un dobrogean 03 Nov, 2010 21:07 Unul din cei 3 "muschetari" reformisti care a intrat in CSM e tot de la noi. parintii lui sunt in cernavoda. Adrian Toni Neacsu, pres la Trib Vrancea. http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/adrian-neacsu-a-castigat-cel-mai-disputat-loc-in-csm-204352.html
  • MY MUIANOS SA 02 Nov, 2010 08:38 DELIORGA CRISTI DE PROVENIENTA DIN COMUNA RASOVA JUDETUL CONSTANTA ESTE OMUL NUMARUL UNU DIN JUDETUL A LUI BASESCUS ALIAS PAZVANTE CHIORU....TOATA MUZICA DIN MAGISTRATURA ESTE TRASA DE ACEST DELIORGA CARE SIFONEAZA CEL MAI PUTERNIC AVAND CEA MAI MARE PRESIUNE IN JET!!!!