Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristi Borcea și frații Becali s-au bătut după ce au fost audiați la DNA?

ro

25 Nov, 2015 14:19 2505 Marime text
 
Ioan Becali, Victor Becali şi Cristi Borcea au fost audiați ieri, după ce au fost acuzați că i-au dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. Fraţii Becali au recunoscut că au dat şpagă judecătoarei care i-a achitat în martie 2012.
Digisport.ro relatează că în momentul în care cei trei au plecat de la DNA pentru a fi transferați la Poarta Albă, aceștia s-au luat la ceartă, iar totul a degenerat. Cristi Borcea ar fi fost extrem de nervos în momentul în care a aflat că fraţii Becali şi-au recunoscut fapta. Acest lucru ar putea duce la mărirea pedepselor primite în Dosarul Transferurilor. Se pare că jandarmii prezenți la fața locului au intervenit prompt şi i-au despărţit pe cei trei.
Amintim că fraţii Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea şi judecătoarea Geanina Terceanu au fost reținuți pentru 30 de zile de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, pe 20 noiembrie, la solicitarea procurorilor DNA. Judecătoarea Geanina Terceanu este acuzată că a primit mită 220.000 de euro, în perioada 2009-2012, pentru a da o soluție de achitare în Dosarul Transferurilor.



sursa foto: digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii