Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu "Victor Ponta şi-a asociat oameni pe care lumea nu-i mai vrea"

ro

18 Nov, 2014 22:28 2165 Marime text
Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți seara, într-o emisiune televizată, că Victor Ponta a făcut eroarea, pentru turul al doilea al prezidențialelor, de a-și asocia oameni ''pe care lumea nu-i mai vrea''. Cu toate acestea, Antonescu a opinat că este vital pentru premierul Victor Ponta, dar și pentru formațiunea politică pe care o conduce, să rămână la guvernare.
 
Potrivit lui Antonescu, mobilizarea parlamentarilor de marți și respingerea legii amnistiei este o "chestiune comică" care arată "precaritatea politicienilor de felul acesta".
 
"Viteza, docilitatea cu care domnul Ponta zice că a înțeles vocea străzii, modul în care zice domnul Zgonea, această chestiune este, după păerea mea, comică și arată precaritatea politicienilor de felul acesta. Nu se poate să vii cu viteza asta și să rezolvi într-o zi, dovedind că se putea ceea ce nu rezolvi de luni și luni de zile. În ceea ce îl privește pe domnul Ponta în acest moment, și formațiunea lui politică, este vital să rămână la guvernare. Pentru ca domnul Ponta să devină președinte cu orice preț, cei din jurul său au distrus multe lucruri, inclusiv USL, sfârșind prin a-l distruge chiar pe domnul Ponta ca om politic. Nu știu în ce măsură există șansa revenirii și până la urmă depinde de domnul Ponta, de conjuncturi, dar gândiți-vă că dintr-un vârf de putere și de ascensiune și de convingerea atât de multor oameni că va obține toată puterea, a ajuns în fața acestei străzi'', a spus fostul lider PNL la Realitatea TV.
 
Crin Antonescu a mai adăugat că rezultatul alegerilor prezidențiale reprezintă o înfrângere cu totul neașteptată și dramatică, punctând că Victor Ponta a făcut "eroarea de a-și asocia, pentru sprijin în turul al doilea, exact oamenii pe care lumea nu îi mai vrea", în timp ce Klaus Iohannis a mers "pe o variantă cu un instinct politic bun".
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii