Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă oribilă O bunică şi-a ucis nepoţii de 2 și, respectiv 3 ani, în Vinerea Mare

ro

30 Apr, 2016 14:12 3301 Marime text
 
Crimă în Vinerea Neagră. O bunică din satul Crețoaia, raionul Anenii Noi și-a ucis propriii nepoți de 2 și, respectiv 3 ani. Femeia se afla în evidența medicului psihiatru.

Odioasa crimă a fost descoperită de o vecină. Copiii zăceau într-o baltă de sânge, în timp ce bunica lor (63 de ani) părea extrem de calmă, relatează România TV.

„A ieșit și ne-a spus: intrați și priviți. Mâna ei era tăiată, plină de sânge. Am intrat și am văzut că copiii erau pe jos, unul într-o parte, la capătul verandei, iar altul lângă ușă", a povestit vecina bunicii, potrivit România TV.

Sătenii sunt îngroziţi de fapta bătrânei şi spun că micuţii erau foarte cuminţi.

„Copilaşii erau foarte liniştiţi. Erau bunişori, frumuşei. Nu se auzeau plângând niciodată, nimic", au relatat sătenii, conform România TV.

Copiii rămâneau în grija bunicii adesea, pentru că mama lor muncea la Chişinău. După crimă, femeia a încercat să-şi pună capăt zilelor. Înainte, însă, şi-a sunat fiica şi i-a mărturisit ce a făcut. Mama este, pur şi simplu, devastată de durere.

Se pare că femeia era bolnavă psihic, iar într-un moment de nebunie ar fi comis crima.
  
Bătrâna a fost reţinută pentru 72 de ore şi urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice. Dacă se dovedeşte că nu era în deplinătatea facultăţilor mintale atunci când a comis crimele, va fi internată la spital. În caz contrar, ea riscă de la 25 de ani până la închisoare pe viaţă pentru fapta ei.


Sursa: România TV
Sursa foto: transilvanianews.com

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii