Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Niculiţel

ro

20 Aug, 2010 00:24 2133 Marime text
La data de 18.08.2010 în evidenţele Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe P. D., faţă de care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor.

În fapt, s-a reţinut că în dimineaţa zilei de 18.08.2010, în jurul orelor 07,30 învinuita P.D., de 24 de ani din loc. Niculiţel, jud. Tulcea, fiind supărată că soţul mamei sale îi luase suma de 100 euro şi la reproşul acesteia i-a adresat cuvinte jignitoare, a luat un cuţit, pe care l-a înfipt în partea dreaptă a zonei toraco - abdominale a victimei B.E., de 45 de ani. Ca urmare a loviturii primite, victima a decedat în curtea locuinţei comune, cauza medicală a morţii fiind hemoragia internă determinată de lezarea ficatului. Echipa medicală din cadrul Serviciului de Ambulanţă Tulcea, sosită la locul accidentului, nu a mai putut decât să constate decesul victimei.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că autoarea faptei de omor este P.D., care locuia în acelaşi imobil cu victima. Deoarece învinuita P.D. prezenta suspiciuni cu privire la existenţa discernământului în momentul comiterii faptei, s-a dispus de câtre procuror internarea acesteia într-o instituţie medicală de specialitate în vederea efectuării unei expertize medico - legale psihiatrice în acest sens.

Purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, Laura Subţirelu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii