Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii firmei Ces Construct SRL, din Constanţa, convocaţi în şedinţă

ro

21 Nov, 2015 23:40 2489 Marime text
Tomis IPURL, în calitate de administrator judiciar al debitorului Ces Construct SRL, cu sediul social în Constanţa, conform unei încheieri pronunţată de Tribunalul Constanţa, convoacă Comitetul Creditorilor.
 
Şedinţa va avea loc la data de 25 noiembrie, începând cu ora 9.00, pe bulevardul Ferdinand. Comitetul Creditorilor este format din Direcţia Fiscală Braşov, CEC Bank SA şi Arhitectura Plus SRL.
 
Ordinea de zi cuprinde trei puncte, şi anume: prezentarea ofertei de cumpărare a cotei de 17,16% deţinută de Ces Construct SRL din dreptul de proprietate asupra imobilului situat în staţiunea Mamaia, Mal Lac Siutghiol, Zona Caraiman, exprimarea voturilor de principiu cu privire la valorificarea bunului menţionat, precum şi prezentarea voturilor de principiu cu privire la aprobarea ofertei financiare de 145.000 EUR + TVA.
 
Ce ştim despre Ces Construct SRL

Firma din Constanţa are drept obiect de activitate „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale” şi un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat. Asociat persoană juridică este SC Demoda Cafe 2007 SL, din Spania, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 70% / 70%,  în timp ce asociaţi persoane fizice sunt Jose Maria Martinez Eguizabal, din Logrono-Rioja, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi 15% / 15%, şi Leila Ablachim, din Murfatlar, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi 15% / 15%.
 
După cum am precizat, Tomis IPURL este administrator judiciar, iar Nicolae Sîrbu, din Braşov, are calitatea de administrator special.

Sursa foto: paginadebanci.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii