Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău "Cred că în momentul de față politica îi dăunează lui Nicușor Constantinescu"

ro

27 Jun, 2015 13:03 1701 Marime text
 
La finalul Conferinței Organizației Municipale a PSD Constanța, unde a fost ales în unanimitate ca președinte, Decebal Făgădău, primarul interimar al Constanței a afirmat că, în mod cert, nu va candida la președinția organizației județene. "Îi păstrez lui Nicușor Constantinescu nu doar respect, ci și simpatie. Dar cred că în momentul de față politica îi dăunează. O activitate politică a lui Nicușor Constantinescu ar agita apele în Organizația Județeană a PSD Constanța".

UPDATE ora 13.15


Decebal Făgădău spune că până la sfârșitul aceste veri nu va lua o decizie cu privire la candidatura sa la Primăria municipiului Constanța. În primul trimestru al anului viitor PSD Constanța își va anunța candidații la Primărie și la fotoliile de consilieri locali.

"Pericolul cel mai mare pe care PSD trebuie să îl conștientizeze nu este Victor Ponta, ci ruperea partidului. Ponta trebuie să gestioneze foarte bine problema partidului mai întâi, apoi problemele personale", a mai spus Decebal Făgădău. Rovana Plumb, valeriu Zgonea sau Liviu Dragnea sunt nume care ar putea prelua conducerea PSD în locul actualului premier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii