Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anghel Iordănescu „Cred că am făcut o primă repriză bună. Insulele Feroe a făcut o partidă bună”

ro

29 Mar, 2015 23:39 1659 Marime text
Selecţionerul echipei naţionale, Anghel Iordănescu a comentat victoria chinuită obţinută de naţională României în faţă reprezentativei Insulelor Feroe, în preliminariile Campionatului European din 2016, informează ziare.com.

Selecţionerul României e convins că "tricolorilor" au jucat slab din cauza stării terenului.

"În primul rând aş vrea să menţionez că o victorie înseamnă o victorie. Sunt 3 puncte importante în economia grupei. Ne-am fi dorit că numărul de ocazii pe care le-am avut să se transforme în gol sau goluri", a spus Anghel Iordănescu la Digi Sport.

"Cred că am făcut o primă repriză bună. Insulele Feroe a făcut o partidă bună. Ne aşteptăm la asta, pentru că este o echipa puternică, robustă... Însă cel mai mult a contat starea proastă a terenului. Suntem o echipa tehnică şi avem nevoie de un gazon bun. Regret că gazdele noastre nu ne-au ajutat mai mult cu starea terenului, dar asta nu înseamnă că nu ne vom întoarce aici", a continuat selecţionerul României.

Echipa naţională de fotbal a României a câştigat la limita, scor 1-0, întâlnirea disputată duminică seară, la Ploieşti, cu reprezentativă Insulelor Feroe, în preliminariile Campionatului European din 2016.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii