Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CRBL a cantat in Piata Victoriei

ro

19 May, 2010 17:41 1292 Marime text

CRBL a încercat să anime atmosfera în Piaţa Victoriei, unde sunt în continuare manifestanţi. CRBL s-a urcat pe scena amenajată în Piaţa Victoriei, împreună cu dansatorii săi, cerându-le participanţilor la miting ca, dacă sunt de acord cu mesajul cântecului, să aplaude şi să ridice mâinile.

"Când taxele cresc, românii stau, stau / Păi de ce s-ar chinui, oricum n-au, n-au", cântă CRBL în Piaţa Victoriei. În acordurile melodiei, sindicaliştii părăsesc organizat Piaţa Victoriei.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a declarat pentru MEDIAFAX, că nu poate estima numărul manifestanţilor care au plecat din Piaţa Victoriei după ora 13.00, precizând că "se face o defluire masivă".

Militaru a mai spus că după ce vor ajunge în locurile unde sunt parcate maşinile cu care au venit în Capitală, participanţii la miting vor pleca în coloane de câte zece autobuze şi microbuze, pentru a nu perturba traficul.

El a precizat că cele mai multe autobuze şi microbuze sunt parcate pe Şoseaua Kiseleff, nefiind necesară escortarea persoanelor din Piaţa Victoriei până la maşinile acestora.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii