Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costiniu,Casuneanu,Locic si Voicu, si azi la DNA

ro

11 May, 2010 14:42 1028 Marime text

Magistratul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic au venit azi, din nou, la DNA, unde a fost adus şi Cătălin Voicu, urmând ca procurorii să continue prezentarea materialului de urmărire penală din dosarul de corupţie al senatorului.

La intrarea în sediul DNA, Costel Căşuneanu a declarat că până în prezent a studiat cinci din cele 14 volume de urmărire penală întocmite de procurori în cursul anchetei.

Cei patru au venit şi în cursul zilei de ieri pentru a studia o parte din documentele din dosarul DNA, iar după finalizarea acestei etape procedurale, care marchează finalul anchetei, procurorii anticorupţie urmează să sesizeze instanţa de judecată cu rechizitoriu.

Ancheta procurorilor anticorupţie în dosarul senatorului Cătălin Voicu este aproape de final, iar de luni a început prezentarea materialului de urmărire penală.Astfel, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au venit inculpaţii din dosar, pentru a lua la cunoştinţă probele şi acuzaţiile ce li se aduc.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii