Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cosmin Gușă, artizanul imaginii politicienilor Vanghelie, inteligent; Becali, umil; Băsescu, disciplinat

ro

14 Jun, 2011 14:02 1190 Marime text
Cosmin Gușă invitat, luni, la Razii de Noapte a descris fața nevăzută a politicienilor români de a căror imagine s-a ocupat pe parcursul carierei de specialist în campanii electorale.

Omul care a fost pe rând șef de campanie pentru Adrian Năstase, Traian Băsescu, Mircea Geoană a dezvăluit slăbiciunile și punctele tari ale mai-marilor zilei de azi și de ieri din România, din perspectiva omului din spatele cortinei.

Deși a negat că ar avea vreo atribuție oficială în staff-ul de imagine al lui Marian Vanghelie, Gușă a recunoscut că îi mai dă acestuia o mână de ajutor în calitate de "amic". Una dintre inițiativele la care se pare că Gușă ar fi avut un cuvânt de spus este călătoria recentă a lui Vanghelie în SUA.

Pus în situația de a menționa o trăsătură definitorie a omului Vanghelie, Cosmin Gușă l-a descris ca fiind omul politic "cel mai inteligent".

Citeste mai mult  si vezi video pe http://www.b1.ro/stiri/politica/cosmin-gu-a-artizanul-imaginii-politicienilor-vanghelie-inteligent-becali-umil-basescu-disciplinat-6413.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii