Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil mușcat de câine pe stadionul Farul din Constanța. Părinții, indignați pe un grup de mămici de pe Facebook

ro

14 Jan, 2017 17:11 9918 Marime text
Pe un grup de mămici de pe rețeaua de socializare Facebook s-a stârnit o revoltă asupra faptului că mai mulți câini umblă liberi pe stadionul Farul. Părinții care își duc copiii la antrenamente comentează că nu sesizează nimeni acest aspect și că se tem să își lase micuții acolo.
 
Chiar astăzi, una dintre mămici a relatat o situație concretă. Fetița acesteia a fost mușcată de un câine.

„Dragi mămici, azi, fetița mea a fost mușcată de un câine pe stadionul Farul. Și, nu, nu l-a provocat (cum se grăbesc iubitorii de animale să afirme) doar se concentra să nu alunece pe trotuarul care s-a transformat în patinoar...
Sunt atât de furioasă pe cei care ar trebui să-și facă treaba bine și nu o fac deloc...
Pe stadion sunt peste 20 de câini... îmi așteptam copilul într-o sâmbătă și deși eram în mașină credeți-mă că mă luase frica cum ar fi fost să fiu pe lângă ei pe trotuar. Mă gândesc, în Constanța există hingheri? Sau doar pe hârtii și la decontat? Unde sunt, fraților? Ce prind hingherii, vrăbii?
Credeți-mă,  sunt atât de supărată și nervoasă, că le-aș veni eu de hac câinilor dacă hingherii au treabă!!! Dar, stai, n-am voie, că ele sunt biete animale, nevinovate și ce contează dacă au mușcat un copil, lasă că așa-i trebuie dacă merge pe acolo... să zboare eventual!!!”, este mesajul pus de o mămică pe Facebook.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mina 06 Apr, 2017 11:46 Ce căutați pe stadion? Exista locuri amenajate ptr copii ptr bătrâni.. ..