Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil din Bistrita, inecat la Mamaia(VIDEO)

ro

19 Aug, 2010 12:42 2774 Marime text

Vacanta neagra pentru doi parinti din Bistrita, aflati la Mamaia, in concediu! Baiatul lor, de numai opt ani, a pierit inecat in mare. A disparut in valuri, la doar cateva clipe dupa ce ai lui l-au lasat sa se joace cu un alt copil.

Baietelul venise la mare impreuna cu parintii si fratele mai mare. Pentru ca ii placea foarte mult apa, ai lui l-au lasat in valuri, impreuna cu un alt copil pe care il cunoscuse pe plaja.

Oamenii l-au scapat din ochi doar cateva secunde si cand s-au uitat dupa el, nu l-au mai vazut. Au inceput sa-l caute si pe mal, in speranta ca a iesit singur din apa. Intre timp, o femeie salvamar care a intrat in apa sa se racoreasca a dat peste trupul fara viata al micutului.

"Nu mai respira, era la fundul apei. L-am luat in brate, l-am dus la mal si am incercat sa-l resuscitez", povesteste femeia.

Medicii de la Ambulanta s-au luptat si ei, timp de 50 de minute, sa il resusciteze, insa fara niciun rezultat. Ei spun ca, probabil, micutul a stat mai mult de cinci minute sub apa.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii