Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil de doi ani, dispărut de acasă. Este căutat de sute de persoane

ro

06 Jan, 2018 12:46 1828 Marime text
Un copil în vârstă de doi ani şi patru luni din cătunul Bahna, oraşul Vicovu de Sus, a disparut din apropierea casei sale.

Copilul a dispărut vineri seară. Semnalmente: înălţime aproximativ 65 cm, părul negru, faţa rotundă, ten masliniu, ochi caprui, fără semne particulare. La momentul dispariţiei baietelul purta îmbrăcăminte de culoare verde, având ghete de culoare mov în picioare. Ultima data, din relatările familiei, minorul a fost văzut jucandu-se in zona curtii, în preajma domicilului.

Poliţia desfăşoară la această oră activităţi complexe de căutare a minorului FARCAŞ SAMUEL DAVID în vârstă de 2 ani şi 4 luni, care a dispărut în seara de 5 ianuarie 2018 din zona domiciulului său de pe raza oraşului Vicovu de Sus, cătunul Bahna.
 
La activităţile de căutare participă aproape 100 de persoane (poliţişti, poliţişti de frontieră, lucrători ISU şi de jandarmi, voluntari). Sunt utilizate camere de termoviziune şi sunt folosiţi câini de urmă. De asemenea, la faţa locului a fost deplasat un elicopter aparţinând Ministerului Afacerilor Interne.
         
În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii