Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coordonatorul campaniei online a președintelui Iohannis a murit!

ro

03 Jun, 2016 11:32 2824 Marime text
Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei online a președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014, a murit într-un accident rutier produs, aseară, pe DN2, la intrarea în localitatea Roşiori, comuna Vadu Moldovei, din judeţul Suceava.
 
„Roka” Ioan-Dan Niculescu avea 38 de ani. Aseară, el conducea un VW Golf pe DN2. Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că Niculescu a intrat cu viteză excesivă într-o curbă la dreapta şi a derapat, intrând pe contrasens în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar.
 
Cunoscut de prieteni sub numele de Roka, Dan Niculescu petrecea trei-patru luni pe an în ţări precum Thailanda, Vietnam, Cambodgia, Bali, Mexic sau Laos.
 
"Deşi născut şi crescut în România, mă consider trecător şi călător şi aici. Când nu ieşeam din ţară sau o făceam pentru o perioadă foarte, foarte scurtă, luam viaţa foarte în serios, mă luam pe mine foarte în serios. E o greşeală pe care o facem mulţi dintre noi. Viaţa nu te ia în serios, “viaţa este ceea ce ţi se întâmplă în timp ce tu îţi făceai alte planuri” şi când îţi capeţi un pic de curaj şi un pic de detaşare faţă de nişte norme care de cele mai multe ori singur le-ai construit şi le ţii foarte foarte strâns în braţe, dispar acele frustrări pe care le ai de multe ori ca şi român, ca şi ieşean ca şi membru al unei comunităţi pe care nu o schimbi niciodată, o abordezi cu mult mai mult curaj, şi mai ales capeţi o viziune mai de ansamblu, dacă vrei, asupra ei", spunea el în iunie 2015, într-un interviu pentru Radio Iaşi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii