Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control suplimentar privind un posibil filaj efectuat asupra lui Dan Condrea

ro

23 May, 2016 16:47 1706 Marime text
Comisia parlamentară de control asupra activității SRI a declanșat un control suplimentar privind un posibil filaj în cazul lui Dan Condrea, a anunțat președintele acestui for, Georgian Pop.
 
„(...) Am declanșat un nou control suplimentar privind un posibil filaj efectuat asupra dl Condrea. În contextul în care în urma deciziei 51 din acest an a Curții Constituționale, în momentul în care Parchetul declanșează un control, Parchetul nu poate să lucreze și nu poate să coopereze pe un dosar în desfășurare cu SRI. Acesta este efectul deciziei CCR. Ca urmare, rolul și competența comisiei este să verifice dacă SRI a respectat Constituția și legislația, mai precis, dacă SRI a efectuat vreun filaj sau altă operațiune în cazul dl Condrea", a declarat, potrivit Agerpres, Georgian Pop.
 
De asemena, a precizat că a avut o convorbire cu directorul SRI, care i-a spus că Serviciul nu a avut un filaj în acest caz. Georgian Pop a menţionat că nu poate să se pronunțe fără echivoc până nu primește răspunsul de la SRI în scris.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii