Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la Constanţa Control judiciar pentru suspecţii de contrabandă de ţigări

ro

04 Mar, 2015 14:09 1379 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat, azi, Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Adna Demir, Cirpian-Marian Dima,Cornel Laurenţiu Genuchi, Chirez Amer şi Ghiulvian Ismail.
 
Cei cinci sunt cercetaţi în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
 
Conform anchetatorilor, „din probele administrate până în acest moment în cauză, s-au reţinut că în perioada 30.10.2014 – 25.12.2014, inculpaţii au fost depistaţi în zona pieţelor Tomis 3, Eden, Brotăcei şi Abator din municipiul Constanţa, în timp ce ofereau spre vânzare pachete cu ţigări netimbrate, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind în cuantum de aproximativ 10.000 lei”.
 
De asemenea, în urma percheziţiilor efectuate în data de marţi, la domiciliile acestora au fost identificate pachete cu ţigări netimbrate sau timbrate necorespunzător.
 
Amintim că, ieri, poliţiştii constănţeni au efectuat 17 percheziţii domiciliare la locuinţele unor suspecţi de contrabandă de ţigări. 17 persoane au fost duse la audieri, iar iniţial 10 au fost reţinute pe bază de ordonanţă, celelalte 7 fiind cercetate sub control judiciar. Din cele 10 persoane reţinute iniţial, faţă de cinci s-a dispus cercetarea în stare de libertate, iar alte cinci au fost propuse pentru arestare. Instanţa a decis ca şi acestea din urmă să fie cercetate sub control judiciar.

Sursa foto: Arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii