Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control al inspectorilor vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa Sud

ro

27 Oct, 2016 12:55 1633 Marime text
Pe 25 octombrie, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa sud au retinut în vederea confiscării diverse mărfuri, urmare a controlului de specialitate efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială  cu sediul în Bucureşti. Autoritatea vamală a sancţionat societatea importatoare cu amendă contravenţională  în  cuantum de 6 000 lei.
         
În data de 25 octombrie, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa sud, actionând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amănunţit asupra  unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti.

Urmare controlului fizic de specialitate efectuat, inspectorii vamali au constatat diferenţe  între  mărfurile  existente  şi  cele  menţionate  în declaraţia vamală, identificând  3888 bucăţi jucării din pluş şi 60 bucăţi maşinuţe cu baterii şi telecomandă, în plus faţă de mărfurile declarate, precum şi 21600 perechi de cărţi, nedeclarate, mărfuri  în valoare  totală de aproximativ 152880 lei.

Conform legislaţiei în vigoare, reprezentanţii autorităţii vamale au sancţionat societatea comercială cu amendă contravenţională în valoare de 6000 lei, iar bunurile au fost reţinute în vederea confiscării.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii