Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale ale inspectorilor D.S.V.S.A pe malul Mării Negre. Ce nereguli s-au găsit

ro

17 Jul, 2017 14:39 1932 Marime text
În perioada 10- 16 iulie, polițiștii din cadrul  Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Constanța împreună cu reprezentanți ai D.S.V.S.A. Constanța și I.T.M. Constanța au acționat  în baza planului de măsuri ,,Litoral 2017”.

Astfel, organele de control au verificat un număr de 22 societăți comerciale, dintre care 14 unități turistice cu locuri de cazare.
Aceștia au aplicat un număr de 28 sancțiuni contravenționale, în valoare cumulată de 117.500 lei, totodată fiind confiscate diverse mărfuri, în valoare totală de 20.490 lei.

Ofițerii de poliție din cadrul S.I.C.E., reprezentanți ai D.S.V.S.A. Constanța și Comisariatul Județean de Protecție a Consumatorului Constanța au acționat la o unitate de alimentație publică din centrul stațiunii Venus, unde au fost constatate mai multe nereguli.În acest sens organele de control au aplicat două amenzi în valoare cumulată de 13.500 lei și au confiscat o cantități de 67 kg de carne depozitată în condiții improprii consumului uman. Activitatea este suspendată până la remedierea deficiențelor constatate.                         
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii