Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contrabandă cu motorină furată de pe navele care tranzitează Dunărea. Mai mulți suspecți din localitatea Dunăreni, județul Constanța, reținuți (galerie foto)

ro

29 Sep, 2017 11:55 4741 Marime text
Poliţiştii de la Transporturi au identificat cinci persoane bănuite de contrabandă cu motorină. În urma a cinci percheziții domiciliare, au fost confiscate peste 4 tone de produs petrolier, o barcă, 5 motoare de barcă și sume de bani.
 
La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi au desfășurat o acțiune în baza planului EXCISE 2017, depistând în flagrant doi bărbați, cu vârste de 36 de ani, respectiv 40 de ani, din localitatea Dunăreni, județul Constanța, în timp ce sustrăgeau cantitatea de 800 de litri produs petrolier cu miros specific de motorină, de la trei nave ce tranzitau fluviul Dunărea.
           
De asemenea, polițiștii au efectuat cinci percheziții pe raza localității Dunăreni, la persoane fizice și juridice, în urma cărora au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 4130 de litri produs petrolier cu miros specific de motorină, o barcă, cinci motoare de barcă, trei plase de pescuit tip setcă monofilament, precum şi sumele de 3630 de lei și 1595 euro.
           
Totodată, polițiștii au identificat cantitatea de 4330 de litri produs petrolier, care a fost indisponibilizată până la finalizarea cerctărilor.
            A
lături de cei doi bărbați prinși în flagrant, polițiștii au mai reținut, pe bază de ordonanțe pentru o perioadă de 24 de ore, alți trei bărbați, cu vârste între 43 și 50 de ani, domiciliați tot în localitatea Dunăreni. Ulterior, toate cele cinci persoane au fost prezentate Judecătoriei Constanța, care a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind  încarcerate în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

În acţiune au fost angrenaţi şi poliţişti ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța și ai Serviciului de Poliție Transporturi Maritime.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii