Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consulat olandez, la Constanta

ro

06 Jul, 2010 12:54 1810 Marime text

Astăzi, la Constanţa, ambasadorul, Tanya van Gool, reprezentantul Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos va deschide un nou consulat la Constanţa.

Din 2003, Ambasada Regatului Ţărilor de Jos are un consulat operaţional în Timişoara şi în curând se aşteaptă deschiderea unui nou consulat în Cluj Napoca. Existenţa a trei consulate în România subliniază bunelor relaţii bilaterale între cele două ţări
Decizia de a deschide un nou consulat la Constanţa este în concordanţă cu interesul tot mai mare pe care îl au companiile olandeze active în logistică şi infrastructură, apă, mediu şi sectoarele energetice. Ţările de Jos cred că România are potenţialul de a deveni un centru comercial pentru Europa Centrală şi de Est, în timp ce Portul Constanta ar putea deveni gateway.

Ambasadorul olandez declarat că ar fi "onorat de prezenţa olandeză în România şi aşteaptă cu nerăbdare o colaborare fructuoasă în afaceri, poliţie, ONG-uri şi" instituţii culturale.

Pe 7 iulie, ambasadorul Van Gool va vizita Galaţi. Ea se va întâlni cu autorităţile locale şi va vizita proprietatea companiei olandeze Damen Shipyard.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii